Lees pagina voor

Sporten met een beperking

Sporten is niet alleen goed voor je gezondheid, het is ook erg leuk om te doen. Tijdens het sporten werk je aan een goede conditie en bouw je sociale contacten op. Een beperking is zeker geen belemmering om een sport te vinden!

Heeft u een beperking en wilt u graag sporten?

Vraagt u zich af wat de mogelijkheden zijn? Of er een sport is die bij u past? Wilt u sportadvies? Of zit u met vragen hoe u het sporten kunt betalen? Uniek Sporten helpt u bij al dit soort vragen. Ook stichting Koprol biedt veel aangepaste sportactiviteiten.

Uniek Sporten

U kunt bellen naar 024 329 31 31 of een e-mail sturen naar info@unieksporten.nl. Meer informatie en het sportaanbod vindt u op de website van Uniek Sporten (Deze link gaat naar een externe website).

Stichting Koprol

Ook stichting Koprol biedt veel aangepaste sportactiviteiten. Alle activiteiten vinden plaats onder deskundige begeleiding van o.a. fysiotherapeuten. Er zijn activiteiten waaraan iedere sporter individueel kan deelnemen. Ook kunt u bij Koprol sporten in een groep. Voor bijvoorbeeld mensen met NAH, hart- en vaatziekten, COPD en andere aandoeningen.

Meer informatie over de activiteiten van Koprol vindt u op de website van stichtingkoprol (Deze link gaat naar een externe website).