Lees pagina voor

Standplaats Vierdaagse

Van 16 tot en met 19 juli vindt dit jaar de 106e Vierdaagse plaats. Dit jaar is er weer op de tweede dag traditiegetrouw de Dag van Wijchen. De wandelaars staat zoals altijd een warm onthaal te wachten in onze gemeente.

In Alverna, Balgoij, Niftrik, Wijchen en Woezik is het feest! Alverna is de eerste feestlocatie binnen onze gemeentegrenzen. Daar is het om 6.00 uur al een groot feest. De eerste wandelaars in het centrum van Wijchen verwachten we vanaf 6.15 uur. Het hoogtepunt in het centrum ligt tussen 8.00 en 12.00 uur. Wees er vroeg bij om de militairen te zien, het grootste gedeelte is om 10.00 al gepasseerd!

De voorbereidingen voor de Dag van Wijchen zijn in volle gang. Hieronder leest u alles over het aanvragen of wijzigen van een standplaatsvergunning voor de Vierdaagse.

Wat kost het?

Aan het in behandeling nemen van een aanvraag voor een standplaatsvergunning tijdens de Vierdaagse zijn kosten verbonden, dat noemen we leges.

Kosten standplaatsvergunning Vierdaagse
Standplaatsvergunning Kosten
Commerciële standplaats € 79,60
Niet-commerciële standplaats € 35,15

Voorwaarden

U moet het aanvraag- of wijzigingsformulier voor 14 mei 2024 aanleveren zodat u verzekert bent van een standplaats tijdens de Dag van Wijchen. De standplaatsvergunning gaat in op de dag wanneer de Vierdaagse door Wijchen komt.

Schriftelijk aanvragen

Download het aanvraag- of wijzigingsformulier, vul het in en stuur het op naar de gemeente Wijchen, Postbus 9000, 6600 HA Wijchen.

Vragen?

Bij vragen helpen de medewerkers van team APV u graag verder. U kunt bellen naar: 088 432 79 88.

U kunt hen het beste bereiken:

U kunt natuurlijk altijd een e-mail sturen naar apv@wijchen.nl.