Hoe ziet Wijchen er over 15 jaar uit? Welke ontwikkelingen en uitdagingen komen er op Wijchen af? Wat moet er gebeuren op het gebied van bijvoorbeeld wonen of werken? En welke kant moet het op met de zorg? Jullie mening vinden wij belangrijk! Samen met inwoners en ondernemers denken wij graag na over de toekomst van Wijchen. Doen jullie mee?

Themabijeenkomsten

In november 2021 organiseren we 6 toekomsttafels. Dit zijn bijeenkomsten met elk een ander thema. De thema’s zijn: wonen, leefomgeving, werken, zorg & welzijn, duurzaamheid en samenwerken & dienstverlening. Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen vinden de laatste drie bijeenkomsten digitaal plaats via MS-Teams.

Informatie over de toekomsttafels en het aanmelden:

Toekomsttafels

Beeldenbank

Heb je een goed idee? Dan horen wij die natuurlijk graag! Je mag jouw idee delen in woorden, maar ook in beelden. Hoe ziet Wijchen er in 2035 uit? 

Beeldenbank

Toer langs alle dorpen

Volgend jaar april maken wij een toer door de dorpen. Meer informatie volgt later.

Wat gebeurt er met jouw informatie?

Alle informatie die we ophalen tijdens de gespreksrondes en via de Beeldenbank geven we aan de gemeenteraad. Ook de informatie die er al is gaat daarin mee  De raad beslist halverwege 2022 welke informatie een plek krijgt in de toekomstvisie. Daarna presenteren wij deze aan alle Wijchenaren.

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van project Wijchen2035?  Abonneer je hier op de nieuwsbrief Wijchen2035. Of volg ons op FacebookInstagram en Twitter.