Lees pagina voor

Renovatie Ploegstraat en Stuifstraat in Bergharen

13 juli 2022

De gemeente Wijchen gaat dit najaar de Ploegstraat rond de grote groenstrook en de Stuifstraat opknappen. De straten krijgen nieuwe bestrating, het groen wordt opgeknapt en we maken wadi’s. Als het regent komt het water in de wadi’s in plaats van op de weg. Het voorlopig ontwerp kunt u bekijken op de pagina Voorlopig ontwerp Renovatie Ploegstraat en Stuifstraat. Op donderdag 14 juli organiseren we in De Zandloper een inloopavond voor bewoners. De inloopavond is van 19:00 tot 20:30 uur. U kunt binnenlopen op het moment dat u uitkomt.

Heeft u vragen of opmerkingen op het ontwerp?  Wij horen het graag voor 30 juli 2022. U kunt ons bellen op telefoonnummer 088 432 72 12 of mailen naar m.de.kraker@drutenwijchen.nl.

Meer nieuws

Al het nieuws