Lees pagina voor

Dag van Wijchen: een feest voor iedereen

Dag van Wijchen: een feest voor iedereen!

De doorkomst van de Vierdaagse is voor veel mensen een onvergetelijke dag. Dit willen we graag zo houden. Moedigt u de wandelaars vanaf de kant van de weg aan? Houd dan rekening met de volgende aandachtspunten:

  • Een aantal plekken langs de route is gereserveerd voor muziekgezelschappen, verzorgingsplaatsen en andere vergunninghouders. Voor een standplaats aan de route is een vergunning nodig. Houd deze plekken vrij.
  • Wilt u muziek draaien? Zorg ervoor dat uw geluid de muziek van de muziekgezelschappen niet overstemt. In het centrum vanaf de Touwslagersbaan tot en met de Ringlaan mag geen eigen muziek ten gehore gebracht worden. Dit gedeelte van het parcours is de Magic Mile. Hier is muziek geregeld in overleg met de organisatie van de Vierdaagse en de Gemeente Wijchen.
  • Nadat de laatste loper en de bezemwagens gepasseerd zijn, wordt de route opgeruimd. De weg is hierna weer toegankelijk voor verkeer. Zorg ervoor dat uw feestje langs de weg dan ook is afgelopen.
  • Volg de aanwijzingen van de verkeersregelaars en politie op.
  • Zorg ervoor dat u na afloop uw afval en spullen (bijvoorbeeld stoelen, bank of tafel) weer meeneemt naar huis?
  • Bij warm weer: drink voldoende water en pas op met alcohol.

Meer informatie

Voor vragen over de Vierdaagse in Wijchen kunt u contact opnemen met onze adviseur evenementen Sanne Effing via 088 432 71 28. Of stuur een mail naar s.effing@drutenwijchen.nl.