Lees pagina voor

Kent u iemand die een lintje verdient?

9 mei 2022

De Lintjesregen 2023 klinkt nog erg ver weg. Maar de procedure voor het toekennen van een lintje kost veel tijd. Daarom kunt u nu al iemand aanmelden bij de burgemeester. Leuk als u iemand wilt verrassen met een Koninklijke onderscheiding! Deze persoon moet wel in Wijchen wonen. De complete aanvraag stuurt u uiterlijk 1 juli 2022 in.

Wie kan er een lintje krijgen?

Elke vereniging, instelling of stichting wordt ondersteund door mensen die zich jarenlang vrijwillig inzetten. Zij zitten bijvoorbeeld in het bestuur, organiseren activiteiten, draaien bardiensten, geven cursussen of werken voor goede doelen of een kerkelijke gemeenschap. Zij doen dit al 15 jaar of langer. Zou het niet mooi zijn om hun inzet tastbaar te maken met een koninklijke onderscheiding!

Wat moet u doen?

De eerste stap in de procedure is verzending van het verzoekformulier Koninklijke onderscheiding. Op onze pagina Koninklijke onderscheiding vindt u alle informatie en hoe u een verzoek kunt doen. Daarna neemt de kabinetsmedewerker van de gemeente Wijchen contact met u op. Van haar ontvangt u het complete aanvraagformulier en hoort u wat u verder moet doen.

Heeft u vragen?

Wilt u graag eerst persoonlijk contact of heeft u nog vragen over de procedure? Neem dan contact op met Sandra Langeslag. Dat kan via e-mail: kabinetszaken@wijchen.nl of bel naar 088 432 7110.

Meer nieuws

Al het nieuws