Lees pagina voor

Zomerinzameling gft-afval

25 mei 2022

Vanaf 1 juni haalt Dar iedere week het gft-afval op in de gemeente Wijchen. U kunt 3 maanden lang wekelijks uw gft-container aan de straat zetten. 

Afval op tijd aan de straat

Doordat Dar elke week gft-afval ophaalt, veranderen de routes. De dag waarop zij het afval komen ophalen verandert niet. Dar kan wel vroeger of later op de dag langskomen dan u gewend bent. Zet uw afval daarom op de ophaaldag voor 7.30 uur aan de straat.

Afvalwijzer of Dar app

Weten wanneer Dar langskomt? Kijk dan op uw digitale afvalwijzer op de website van Dar. Of download de Dar app. Zo heeft u altijd uw persoonlijke afvalwijzer bij de hand. U kunt instellen dat u een seintje krijgt wanneer Dar uw afval ophaalt. Makkelijk toch?

Meer nieuws

Al het nieuws