Lees pagina voor

Vanaf 2 juni controle hondenbelasting

30 mei 2022

Als u één of meer honden heeft, moet u ieder jaar hondenbelasting betalen. Als u een hond neemt, moet u dit binnen 14 dagen doorgeven aan Munitax. Vanaf donderdag 2 juni gaan controleurs van Munitax op pad in onze gemeente. Natuurlijk kunnen de controleurs zich legitimeren met een legitimatiebewijs. Bent u niet thuis en vermoedt de controleur dat u een hond heeft waarvoor geen aangifte is gedaan? Dan laat hij of zij een aangifteformulier achter. U bent verplicht dit formulier in te vullen en naar Munitax te sturen. Ook als u geen hond heeft.

Heeft u geen hond meer, is de hond overleden of krijgt u een nieuwe hond? Dan geeft u dit door op de website van Munitax. Daar vindt u een formulier waarmee u een hond kunt aan- of afmelden. Hiervoor heeft u uw DigiD nodig.

Meer nieuws

Al het nieuws